Ring på tlf.​

40 31 21 96

Tagarbejde på Sjælland

​Total Tagentreprise tilbyder mange forskellige ydelser inden for tagarbejde på Sjælland, deriblandt:

Vi har mange års erfaring inden for branchen og garanterer løsninger af høj kvalitet.

Spar masser af penge med et nyt tag

Taget er det vigtigste værn mod vejrliget, og der kan spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden.

Hvad enten du ønsker nyt tag, tagreparation eller andet tagarbejde udført, står Total Tagentreprise klar med tagløsninger, som både er økonomisk og miljømæssigt fordelagtige.

Professionelt og solidt tagarbejde

Total Tagentreprise er specielt stærke inden for tegl, tagpap, skifer, zink, eternit og Decra. Alt efter den atmosfære, du ønsker taget skal skabe, rådgiver vi om de forskellige materialer. Vi løser ofte tagarbejde i forbindelse med forsikringsskader, almindelige reparationer eller lægning af nyt tag.

Vores kendskab til de moderne teknikker gør os i stand til at vurdere om dit tag kan nøjes med en mindre reparation eller om der er behov for udskiftning og dermed et nyt tag.

Kontakt Total Tagentreprise i Søborg

Har du yderligere spørgsmål til tagarbejde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 31 21 96 eller mail post@total-tagentreprise.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular.​