Stormskader på tag

Vi udbedrer enhver stormskade på Sjælland

Har dit tag lidt skade under en storm og trænger det til en kærlig og professionel hånd? Så er Total Tagentreprise den rette til jobbet. Vi har god erfaring i besigtigelse og reparation af stormskader på tage og leverer solide og flotte løsninger – hver gang.

Forskellige former for skader

I en storm kan et tag få mange skader. Og ikke alle er lige synlige. Det er derfor vigtigt at tjekke taget og tagstene grundigt efter, når stormen har lagt sig igen. Blandt de hyppigste stormskader er for eksempel:

  • Nedfaldne tagsten
  • Huller i taget
  • Skævt tag
  • Løse eller forskubbede inddækninger og skotrender

Lad os håndtere stormskaderne

Er uheldet ude, og har du observeret synlige stormskader på taget, eller har du mistanke om andre stormskader, er det tid til at kontakte Total Tagentreprise. Vi kan vi hurtigt og effektivt reparerer taget, så det fremstår som nyt.

Vi kommer ud og besigtiger skaderne og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores services inden for tagarbejde i forbindelse med stormskader, er du meget velkommen til at kontakte os via tlf. 40 31 21 96 eller på mail: post@total-tagentreprise.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen, hvis dette ønskes.​

Kontakt os i dag

Skriv i nedenstående formular og tryk på send, så vil De i løbet af få dage høre fra os vedr. et gratis tagtjek og et uforpligtende tilbud.

✔️Medlem af Gladsaxe Håndværkerforening

​✔️Medlem af Byg Garanti

​​✔️3 grundlæggende værdier; Ærlighed, tillid og respekt

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

"utroligt rare og venlige."

Carsten og Kim har renoveret vores tegltag inkl udskiftning af gammelt oppudsning af rygning og udskiftning af gammel udluftning, og de har udskiftet vores Velux-vindue. Alt gjort med stor grundighed, flot finish og til en fair pris. Og så er de samtidig utroligt rare og venlige. Vi giver Total Tagentreprise vores bedste anbefalinger!

avatar Peter

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​✔️Medlem af Gladsaxe Håndværkerforening

✔️Medlem af Byg Garanti

✔️3 grundlæggende værdier; Ærlighed, tillid og respekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Total Tagentreprise 

CVR: 11335845

Kontakt

Mail: post@total-tagentreprise.dk 

Telefon: 40 31 21 96