Ring på tlf.​

40 31 21 96

Total Tagentreprise tilbyder Byg Garanti

​Garantier er nemme at give, men for at sikre vore kunder optimalt, har vi valgt at indtræde i Byg Garantiordningen.

​Det betyder, at når de som forbruger vælger os som håndværker, sikrer de dem BYG's

​​5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings- eller reparationsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne. Men vi benytter udelukkende materialer fra producenter, som lever op til vore strenge kvalitetskrav.

​​Total Tagentreprise er medlem af BYG (Byggeriets Arbejdsgivere).

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

​Dækker udgifter op til 150.000 kr.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 150.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG's Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum - penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

​Gælder ved alt arbejde

Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem - også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side - Få dit projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen!

Ved renovering af tagpaptage, kan vi yde op til 15 års produkt og tæthedsgarantiforsikring, forsikringspolice udstedes af Trelleborg-Phønix.