Tagpap

​Skal du have lagt nyt tag, er der mange forskellige valgmuligheder inden for materiale. Men især tagpap vinder mere og mere ind på markedet. Dette skyldes både tagpaps styrke, smidighed samt lange holdbarhed.

Hos Total Tagentreprise i Søborg har vi specialiseret os i lægning af nyt tag i tagpap, og med vores erfaring og ekspertise er der uanede muligheder.

Uendeligt mange muligheder med tagpap

Tagpap muliggør mange arkitektoniske muligheder grundet dets smidighed. Det kan ydermere fås i mange farver og markeringer, så det kan få en helt særlig tagprofil. Det er derfor ideelt til lægning af nyt tag på alt lige fra private parcelhuse til større og mere krævende industrielle bygninger.

Tagpap til nybyggeri og renovering

Tagpap kan både bruges til lægning af nyt tag eller til reparationer og renoveringer af gamle tage. Der, hvor traditionelle tagmaterialer udfordres, kan tagpap redde dagen.

Tagpap er anvendeligt til de fleste tagtyper, da det er nemt at forme efter tagkonstruktioner. Ved renovering er der endvidere store besparelser at hente, da tagpappen kan lægges direkte oven på det gamle tag. Derved undgås omkostningerne for total udskiftning og bortskaffelse af taget.

Rådgivning af høj kvalitet

Hos Total Tagentreprise rådgiver vi gerne om alt lige fra farve og markeringer af tagpap til selve formen. Vores mangeårige erfaring inden for branchen sikrer dig solide løsninger af høj kvalitet.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 40 31 21 96 eller via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud på en opgave i omegnen af Herlev og Glostrup.

Kontakt os i dag

Skriv i nedenstående formular og tryk på send, så vil De i løbet af få dage høre fra os vedr. et gratis tagtjek og et uforpligtende tilbud.

✔️Medlem af Gladsaxe Håndværkerforening

​✔️Medlem af Byg Garanti

​​✔️3 grundlæggende værdier; Ærlighed, tillid og respekt

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

"utroligt rare og venlige."

Carsten og Kim har renoveret vores tegltag inkl udskiftning af gammelt oppudsning af rygning og udskiftning af gammel udluftning, og de har udskiftet vores Velux-vindue. Alt gjort med stor grundighed, flot finish og til en fair pris. Og så er de samtidig utroligt rare og venlige. Vi giver Total Tagentreprise vores bedste anbefalinger!

avatar Peter

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​✔️Medlem af Gladsaxe Håndværkerforening

✔️Medlem af Byg Garanti

✔️3 grundlæggende værdier; Ærlighed, tillid og respekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Total Tagentreprise 

CVR: 11335845

Kontakt

Mail: post@total-tagentreprise.dk 

Telefon: 40 31 21 96