Ring på tlf.​

40 31 21 96

Tagpap

​Skal du have lagt nyt tag, er der mange forskellige valgmuligheder inden for materiale. Men især tagpap vinder mere og mere ind på markedet. Dette skyldes både tagpaps styrke, smidighed samt lange holdbarhed.

Hos Total Tagentreprise i Søborg har vi specialiseret os i lægning af nyt tag i tagpap, og med vores erfaring og ekspertise er der uanede muligheder.

Uendeligt mange muligheder med tagpap

Tagpap muliggør mange arkitektoniske muligheder grundet dets smidighed. Det kan ydermere fås i mange farver og markeringer, så det kan få en helt særlig tagprofil. Det er derfor ideelt til lægning af nyt tag på alt lige fra private parcelhuse til større og mere krævende industrielle bygninger.

Tagpap til nybyggeri og renovering

Tagpap kan både bruges til lægning af nyt tag eller til reparationer og renoveringer af gamle tage. Der, hvor traditionelle tagmaterialer udfordres, kan tagpap redde dagen.

Tagpap er anvendeligt til de fleste tagtyper, da det er nemt at forme efter tagkonstruktioner. Ved renovering er der endvidere store besparelser at hente, da tagpappen kan lægges direkte oven på det gamle tag. Derved undgås omkostningerne for total udskiftning og bortskaffelse af taget.

Rådgivning af høj kvalitet

Hos Total Tagentreprise rådgiver vi gerne om alt lige fra farve og markeringer af tagpap til selve formen. Vores mangeårige erfaring inden for branchen sikrer dig solide løsninger af høj kvalitet.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 44 53 36 36 eller via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud på en opgave i omegnen af Herlev og Glostrup.