Eternittag

Få et flot og solidt eternittag

Nyt eternittag eller renovering af det gamle? Hos Total Tagentreprise i Søborg har vi erfaringen og den moderne teknik til at varetage enhver opgave, der vedrører lægning af eternittag.

Hvad er bølgeeternit

Eternittag består af plader fremstillet af fibercement. Pladerne er formet som skiferplader eller bølgeplader og har længe været det foretrukne valg ved lægning af nyt tag.

Bølgeeternittag er eternittag bestående af bølgeplader. Bølgeeternitplader er bygget op af tynde, sammenpressede cementlag, der hver især udgør en armeret plade. Tagmaterialet er især populært og anvendt på småhuse og landbrugs- og industribygninger.

Derfor skal du vælge bølgeeternit

Vi anbefaler ofte eternittag lavet af bølgeeternitplader af flere årsager. For eksempel kan pladerne lægges direkte og uden undertag – også på tage med lav hældning. Med et bølgeeternittag får du endvidere et tag, som er:

  • 100 % tæt
  • Stærkt og solidt
  • Modstandsdygtigt overfor strenge klimatiske påvirkninger

Før i tiden var bølgeeternit udskældt for at indeholde asbest og derfor være sundhedsskadeligt. I dag indeholder bølgeeternitplader dog ikke asbest, og det er derfor en god, nem og sikker tagløsning. Et bølgeeternittag kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid.

Kontakt os ved yderligere information om lægning af eternittag, og få samtidigt et uforpligtende tilbud på en opgave.​

Kontakt os i dag

Skriv i nedenstående formular og tryk på send, så vil De i løbet af få dage høre fra os vedr. et gratis tagtjek og et uforpligtende tilbud.

✔️Medlem af Gladsaxe Håndværkerforening

​✔️Medlem af Byg Garanti

​​✔️3 grundlæggende værdier; Ærlighed, tillid og respekt

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

"utroligt rare og venlige."

Carsten og Kim har renoveret vores tegltag inkl udskiftning af gammelt oppudsning af rygning og udskiftning af gammel udluftning, og de har udskiftet vores Velux-vindue. Alt gjort med stor grundighed, flot finish og til en fair pris. Og så er de samtidig utroligt rare og venlige. Vi giver Total Tagentreprise vores bedste anbefalinger!

avatar Peter

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​✔️Medlem af Gladsaxe Håndværkerforening

✔️Medlem af Byg Garanti

✔️3 grundlæggende værdier; Ærlighed, tillid og respekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Total Tagentreprise 

CVR: 11335845

Kontakt

Mail: post@total-tagentreprise.dk 

Telefon: 40 31 21 96